Circus Skills Days
Bringing The Classroom To Life
Stepping into the exciting world of the circus is a fantastic way to learn circus skills and have fun at the same time. By learning new skills and working together in teams, every child can improve their confidence and teamwork whilst having a smile on their face all day long as they learn at their own speed.
- Morning assembly – Stevie jumps into action
- Perfect lesson length is 30 – 60 minutes
- Fill the day with up to 7 lessons
- Entertain up to 35 children in a single session
- Plate Spinning, Chinese Ribbon Twirling, Peacock Feather Balancing, and Scarf Juggling
Meet Stevie Spud
I have been putting smiles on people’s faces for more than 20 years, and have a wealth of experience working with everyone from toddlers to adults. I love to help children of all ages and abilities enjoy their learning and improve their confidence by showing them something new which will capture their imagination. Circus skills does just that.
Working With Stevie
All I need from you is a large open space like a gym or school hall, and the benefit of your expert supervision with your class. I can tailor the day to meet any needs, and am also available for youth clubs and after school activities. I am comprehensively insured and fully CRB checked.
Contact Stevie Today
I’d love to hear from you so I can bring a little fun and creativity to the classroom.
- Full day tuition: £300*
- Half day tuition: £175*
*plus travel expenses over 30 miles.
Stevie Spud: Using Circus Skills to Bring The Classroom To Life
|Example Timetable for 5 Classes *|
|9:00 – 9:30||30 mins||Assembly|
|9:30 – 10:15||45 mins||Class 1|
|10:15 – 10:30||15 mins||Break|
|10:30 – 11:15||45 mins||Class 2|
|11:15 – 12:00||45 mins||Class 3|
|12:00 – 13:00||60 mins||Lunch|
|13:00 – 14:00||60 mins||Class 4|
|14:00 – 15:00||60 mins||Class 5|
|* Up to 7 Classes per day|
Plate Spinning – Scarf Juggling
Chinese Ribbons & Twirling
Peacock Feather Balancing